familierejse
REJSER

Vores første familierejse er booket

Vi har booket vores første familierejse! Det er jo ikke vores første familieferie, da vi har holdt ferie alle tre samtidig tidligere, hvilket dog ikke helt gik som planlagt . Det er heller ikke Hjaltes første rejse. Danmark tæller nemlig også som at rejse og han har været i Jylland og på Fyn og så var der jo også den smuttur til dejlige Stade i Tyskland som Hjalte og jeg tog på med bedsteforældrene.

Så det vi nu har booket er vores første familierejse med Nicolai, Hjalte og jeg. Turen går til Alicante i Spanien i marts og det er endda en ekstra familierejse, da det er med fætrene. Det her med fætrene involverer jo mine fætre, der er Nicolais venner, og den ene fætter kones og datter og så tager vi lige konens mor med, som vi alle har mødt til fester og juleaftener flere gange. Alt I alt bliver det seks voksne og to børn på 1,5 og næsten 6 år. Nicolai, Hjalte og jeg flyver til Alicante et par dage tidligere og tager to overnatninger på hotel i byen og mødes så med de andre og tager til huset.

Rejser med familien

Jeg glæder mig helt vildt meget. Mine tidligere ture til Spanien har været som helt lille, hvilket jeg ikke husker noget af, og en studietur med gymnasiet. Tidligere familierejser har ikke været et ubetinget hit. Det har oftest været på andres præmisser og der har også været konflikter. Der er dog intet der tyder på, at det kommer til at ske her, da vi alle kender hin-anden rigtig godt. Så jeg glæder mig til hygge, god mad, samtaler og måske små udflugter. Og så glæder jeg mig rigtig meget til ferie med andre. Det er ikke et behov jeg har haft tidligere, hvor rejser med Nicolai var lykken. Jeg vil da også rigtig gerne rejse alene med Nicolai en dag, men for nu er det med Hjalte, hvilket er lykken på en helt anden måde. Det er dog også hårdt at holde ferie med et barn, selvom han en gang imellem sover længe og går tidligt i seng (her).

Det er altså ikke ferie som dengang, hvor vi bare var os to. Jeg er på hele tiden og der skal hele tiden planlægges og huskes noget. Derfor glæder jeg mig til at være flere. Hjalte er selvfølgelig stadig vores ansvar og der er ingen forventninger om at de bare passer ham i 6 dage. Men vi er bare lidt flere til at lave sjove ansigter, synge en sang og lige se efter ham. Måske kan jeg endda gå på toilettet alene en gang imellem, selvom han er vågen. Og så håber jeg at Nicolai og jeg kan tage ud og spise en aften når Hjalte er puttet.

Hvad skal jeg pakke?

Nu er jeg jo praktisk anlagt og er derfor gået i gang med den store pakkeliste. Men hvad skal vi have med? Jeg er vant til at rejse og skal egentlig sjældent købt noget til mig selv forud for en rejse. Det er jo også anderledes med et barn. Solhattene fra i sommers kan han ikke passe og han har faktisk kun vintersko (her). Heldigvis er der januar-udsalget, men jeg skal jo lige finde ud af, hvad han faktisk mangler. Jeg skal også lige forberede mig på en flytur med en halvanden årig, skal han alligevel have skærmtid (her)? Normalt har jeg også undersøgt, hvor vi skal hen og hvad vi skal se, men jeg tror det kommer i anden række denne gang. Vi skal bare være og slappe af på denne her ferie.

Følg gerne med: Instagram @Copenhagenfamily og Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *