3-aars-bryllupsdag
DET PERSONLIGE

Vores 3 års bryllupsdag

I går var vores 3 års bryllupsdag og jeg brugte aftenen på at skrive dette. Selve vielsen var på Københavns Rådhus og blev udført af en anden corgiejer og med vores ven som eneste selskab. Lige efter fløj vi til Paris og brugte 5 dage med at være os. En fantastisk dag og weekend, der forløb præcis som vi ønskede. Da vi kom hjem fortalte vi så familie og venner, at vi var blevet gift. Det er en anden historie. Men i dag er det vores 3 års bryllupsdag og jeg sidder her med følelsen af, at jeg har skudt papegøjen selv her 10 år efter vi mødte hinanden og 3 år efter brylluppet.

Vi er alle på den anden side af en mavevirus, der har taget hele vores påskeferie. Hjalte har nægtet at sove torsdag og fredag og været tiltagende træt og kortluntet. I morges stod Nicolai op med ham og mens de gik på rov i køkkenet kunne jeg ligge og vågne. Hjalte vågner sulten som en bjørn efter vinterhi og der skal noget indenbords med det samme. Da den værste sult er stillet, kan jeg høre hans fødder trisse ned af gangen og han kommer storsmilende ind til mig. Vi spiste morgenmad sammen, satte en vask over og fik ryddet op. Der havde samlet sig en liste med ting, vi skulle nå i Fields så Hjalte og jeg gik en tur derover. Imens fik Nicolai støvsuget og ryddet lidt mere op.

Ændring af planer

Hjemkommet og en hurtig frokost, lavet af Nicolai, senere var Hjalte klar til en lur. Den der lur han har grædt panisk over i to dage. Nicolai tog kampen og brugte 40 minutter på at putte ham. Det endte i vores seng med ret mange bamser og Nicolai, der sov rævesøvn. Her var planen så at Hjalte nok sov en til to timer. Han er nemlig vant til at sove udenfor. Når han vågnede ville vi tage i Tivoli, gå en tur, spise og tage hjem. Hjalte sov dog 4 timer og det blev for sent til Tivoli. Nicolai kørte ud efter slik og sodavand, jeg bestilte sushi og så fejrede vi 3 års bryllupsdag herhjemme. Nicolai badede Hjalte, jeg ryddede lidt op efter maden. Efter badet overtog Nicolai oprydningen, jeg havde ikke nået så meget, og jeg legede med Hjalte, som til sidst blev puttet på 5 minutter.

Taknemmelighed og kærlighed

Selvfølgelig er jeg glad for at Nicolai har stået for meget i dag. Men det jeg er mest taknemmelig over og elsker ved ham og vores forhold er, at det ikke har noget at gøre med vores 3 års bryllupsdag. Dagen i dag er et rigtig godt eksempel på vores hverdag, parforhold og forældreskab. Jeg har lavet andre ting i dag, men klart nydt både at ligge og vågne og tage en lur mens han puttede Hjalte. Andre dage er det omvendt og jeg tager lidt flere ting. Men i det store hele er vi fælles om opgaver og ansvar. Vi er der, hvor vi begge bidraget uden større diskussioner eller frustrationer. Der hvor vi begge tager initiativ. Der er en fælles forståelse af, at som voksen er der kedelige ting, der bare skal gøres uden man behøver gøre en palaver ud af det. Det er netop dage som i dag, der viser, hvor godt vi passer sammen og hvor godt et sted vi er som individer, forældre og par her på vores 3 års bryllupsdag. At alt i dag lige så godt kunne være sket en hvilken som helt dag er for mig det mest fantastiske.

Hverdage, praktiske ting og huskelister udgør størstedelen af vores liv som med de fleste andres. Med barn bliver der kun mere af det. Derfor er det så vigtigt for mig at have en hverdag, jeg elsker sammen med dem jeg elsker. Den hverdag vi har skabt sammen og følelsen af at leve for hverdagen er helt fantastisk.

Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *