tankespind-4
TANKESPIND

Tankespind #4

Hverdagen er i gang. Det er første uge efter tre ugers ferie sammen og det er altså også meget rart med hverdag igen. Ferien var skøn og den måtte bestemt gerne have været længere. Dog kan jeg også mærke at det er sværere at finde tid til bloggen og andre projekter. Hjalte sover maks. to timer om dagen og jeg vil gerne være sammen med ham, når han er vågen. Det er det samme i weekenden og jeg skal have fundet en løsning så jeg stadig får arbejdet. Tre uger væk fra dagplejen er meget og jeg var bange for om der blev gråd ved afleveringer. Det var der også, men kun et par tårer fra min side. Hjalte løber nemlig direkte ind og går i gang med at lege og har ikke engang tid til at sige farvel. Så der står jeg så alene i opgangen og siger farvel til dagplejemoren. Det kan altså noget at være tilbage på arbejde igen. Min te når ikke at blive kold og der er ingen, der panisk forsøger at nå maden på min tallerken, på trods at at der er helt samme indhold på hans egen tallerken. De ting der rumsterer i mit hoved for tiden er her:

  • Der er et luksusproblem i mit liv for tiden. Der er simpelthen for mange af mine serier, der har fået premiere samtidig. Således er jeg lige nu i gang med Orange Is The New Black og The Letdown på Netflix og Pose og Jett på HBO Nordic. og så er The Handmaids Tale jo lige afsluttet i dag.
  • Lige en ekstra anbefaling af The Letdown. Det er en australsk serie om en nybagt mor jeg har både græd af genkendelse og af grin flere gange. Det er en af de bedste nye serier, der er kommet. Der er en trailer her
  • Hjalte har fundet sin fremtidige karriere. Til et loppemarked forelskede han sig i en tiger og vi havde en snak om at han skulle sætte den tilbage. Da jeg kiggede væk, greb han tigeren, knugede den tæt ind til kroppen med begge hænder og løb. Hurtigt vel at mærke. Bagefter snakkede vi lidt om at stjæle andres ting.
  • På loppemarkeder er der blevet købt kalendergaver. Sidste år fik Hjalte ingen pakkekalender, men i år skal det være. Dog hader jeg det hastværk og menneskemængde man finder i butikker fra midt november til smidt januar. Desuden ville jeg gerne se om vi kunne finde andet end kun plastikdimser til en 10’er. Indtil videre samles det er i en pose og der er både bøger, dyr, figurer, kridt og sæbebobler.
  • Artiklen How Social Media Shapes our Identity ringer stadig i mit hoved og kan varmt anbefales. Der er fokus på hvordan sociale medier giver børn og unge mulighed for at skabe og påvirke deres identitet, men også hvordan vi risikerer at minimere vores egne muligheder for at skabe en ny identitet, fordi alt findes på sociale medier.

Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *