uge-31-og-32
TANKESPIND

Tankespind #3

Vi var ude og rejse i uge 31 og en del af 32 og derfor kommer tankerne først nu. Først gik turen til Jylland og besøge Hjaltes bedstemor og en tur i Givskud Zoo. Derefter tog vi turen over Hirsthals-Larvik til venner i Norge og så et par dage i Gøteborg på vej hjem. Det har været så tiltrængt at holde ferie, men det er anderledes end før barn. Der er ikke lige så mange dage, hvor man sover hele dagen, men en hel del flere legepladser. 

  • Myg elsker mig fortsat ualmindelig meget og da jeg også er en smule allergisk, hæver jeg en del. Nu kunne jeg jo så være tilpas voksen til ikke at kradse i mine myggestik, men det har jeg opgivet. I det mindste er det ikke i år Nicolai har fået sit ene myggestik og jeg skal høre på, hvor hårdt det er. Jeg krydser fingre for Hjalte har arvet “myg – gå væk blod” fra Nicolai.
  • Hjalte har klappet geder til stor begejstring for ham selv. Geden derimod bed ham i fingeren så det blødte. Derfor fik jeg glæden af både at google “stivkrampe og gedebid” og ringe til 1813 en søndag. Det viser sig at der er stivkrampe i børnevaccinationsprogrammet og vi slap derfor for en tur til hospitalet.
  • Givskud Zoo er fantastisk! Det er 15 år siden jeg sidst var der og jeg er helt og aldeles solgt. Især var jeg begejstret over kombinationen af mulighed for at køre i bil og de mange steder man kan gå rundt. Med en del bilture havde vi alle brug for at komme ud af en bil og det kunne vi. Samtidig har dyrene god plads og området er enormt. Vi skal helt klart tilbage til Givskud Zoo.
  • Larviks eneste hotel har et fænomenalt legerum og efter 3 timers køretur og næsten 4 timer på en færge, var det så tiltrængt for os alle. Hjalte legede og vi slængede os i et par bløde sofaer. Legerum på hoteller har aldrig været høj på min plusliste og måske endda været på minuslisten, men det skal jeg gå efter i fremtiden.
  • Både i Brumunddal i Norge og i Gøteborg var jeg solgt til mængden af blomster alle steder. Alle broer havde altankasser og der var store, flotte blomsterkasser alle steder i gågaden. Det var så smukt og klart noget København kan lære af.
  • Legeplads med udsigt til et bjerg og med lyden fra en å som baggrundsmusik kan altså noget. Selvom de norske venner insisterer på det bare er en bakke og ikke et rigtigt bjerg. 
legeplads-og-bjerg
legeplads-og-bjerg

Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *