Tankespind 29
TANKESPIND

Tankespind #29

Sjældent har jeg været så glad for min evne til at impulskøbe og tænke lang frem, som jeg var i søndags. Da vejrudsigten lovede storm, var det nemt at beslutte, at vi blev indenfor. Der er dog også en to årig, der har behov for stimulering. Så var det, jeg kom i tanke om, at jeg for næsten to år siden købte noget Brio togbane og tog. Det var ret impulsivt, da jeg egentlig skulle købe duplo. Der var en kvinde, der solgte Duplo og Brio ret billig, og jeg slog til og glædede mig over kun at skulle ud og køre én gang. Siden har det ligger i en kasse og i søndags kom det i brug. Desværre virkede flere af togene ikke, men til 200 kr. var det et fund til prisen. Hjalte var i hopla og brugte utrolig meget tid på de toge, der kunne køre selv og alle de andre ting.

Dog vil jeg gerne kort erkende, at jeg måtte google, hvordan man skifter batterier på Brio tog. Jeg sag længe og kiggede på de underlige skruer i bunden, før jeg fandt den rigtige i skorstenen.

Vi er begyndt at tale om sommerferie. Jeg drømmer mig tilbage til Gøteborg Jeg drømmer også om Berlin. Egentlig lovede vi for flere år siden hinanden, at vi ikke skulle tilbage. Vi er nemlig begge vilde med byen, men har været der så meget, at nu skulle vi se andre byer. Der er bare noget rart ved at kunne tage til noget velkendt, men stadig nyt med et barn, og derfor sidder vi nu igen og overvejer Berlin.

Hjaltes bedstemor kom i går, og vi storhygger et par dage med hende. Det at se ham med en person, jeg ved elsker ham så højt og vil ham så meget, er en fantastisk følelse. Vi hygger alle tre sammen de her dage, men jeg forsøger at falde i baggrunden og give dem tid sammen. Den ultimative bonus er, at hun passer babyalarmen, mens vi tager ud og spiser og får noget tiltrængt kærestetid.

  • Apropos nye følelser havde jeg aldrig hørt om sunday scaries. Det er den følelse, der rammer søndag, når man indser at mandag er lige rundt om hjørnet: Why People Get the ‘Sunday Scaries’
  • Det her med interview med Jakob Stegelmann var jeg skeptisk overfor pga. overskriften, og netop derfor læste jeg det. Det handler nemlig om at blive udfordret i egne holdning, og da jeg er stor fan af Jakob Stegelmann var det her en perfekt anledning. Jeg blev ikke så udfordret, fordi han har nogle virkelig gode pointer om børn, populærkultur og forældres bekymringer: Børn skal se en hel masse bras, og forældrene skal tage det roligt
  • Jeg øver mig stadig i at turde skille mig ud. Den røde læbestift, guldnederdelen og blusen med glitter alt sammen noget, jeg virkelig kan lide at have på, og jeg føler mig godt tilpas i det. Alligevel består min garderobe af sort og blåt tøj, og her er et kærligt opråb til den: Alle kroppe er ikke smukke – det er en løgn, vi fortæller hinanden

Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *