Tankespind-26
TANKESPIND

Tankespind #26

Den helt store nyhed sidste uge var, at jeg bestod min eksamen. Det var en PRINCE2 Agile Practioner og den var hård. Det handler om projektledelse, og både kursus og bog var rigtig spændende. I løbet af den sidste måned har jeg brugt 30 timer på forberedelse. Selve eksamen var en multiple choice eksamen med 50 spørgsmål, hvor der skulle være 30 korrekte for at bestå. Jeg tog tre testeksaminer op til og dumpede alle. Men jeg bestod eksamen, og det var en kæmpe lettelse. Det føltes som om, jeg endelig kunne trække vejret helt dybt i maven igen.

I mandags var jeg med i min første podcast. Det var hos Laura fra Jegermor, og vi talte om følelser og gråd. Jegermor er en app og et univers på sociale medier, der giver et dejligt og nuanceret billede af moderskabet og kvindeliv. Det er et sted, hvor der er plads til både glæde, frustration, vrede, ked af det og lykke. Jeg kan ikke anbefale til det nok, og jeg hørte selv flere afsnit, da Hjalte var lille. Udover at det er et fantastisk projekt, så er Laura et af de mest energifyldte, inspirerende mennesker, jeg har mødt. Det var en ren glæde at tale med hende, og jeg glæder mig til, at afsnittet sendes.

Bare fordi det her er Danmark , og vi er vant til gråt, skyet og regn 5 måneder om året, skal der være plads til at fejre den fantastiske søndag, vi havde. Fænomenalt vejr der gav utrolig meget energi på min konto. Det blev kun bedre af, at klart vejr typisk betyder udsigt til skønne solnedgange og søndag fejlede ikke på det punkt.

  • Når jeg bliver spurgt til mine hobbier eller interesser bliver jeg lidt stille. Kan jeg sige mit barn? Hvad med bloggen? Der er også andre projekter, men er det egentlig hobbier? Hvis jeg går med drømme eller overvejelser om en dag at en ting kan føre til en anden og måske en tredje, er det så en kommende karriere eller en hobby? Denne her artikel stiller rigtig spændende spørgsmål til vores vores til hobbier: Can Just-for-Fun Hobbies Survive the Era of “the Hustle”?
  • Jeg har før stillet mig forstående overfor, at det kan være svært for en lille virksomhed, hvis en kvindelig medarbejder går på 9 måneders barsel. Det må og skal aldrig være grundlag for ikke at hyre hende, men jeg har kunne have sympati for virksomhedens overvejelser. Det er slet efter at have læst det her studie: Forældre på barsel koster ikke virksomheder dyrt
  • En af de ting jeg er uendelig taknemmelig for, er valgmuligheder. Der er altid delte meninger om at få sit barn passet i en daginstitution, men jeg er så glad for, at jeg har muligheden. At jeg kan vælge at arbejde og stadig være sikret pasning af mit barn til en pris, jeg kan betale, skal ikke tages for givet. At vilkårene for børn og pædagoger skal forbedres, er der ingen tvivl om. Men som mor er jeg lykkelig for, at jeg kan vælge det til, fordi jeg gerne vil arbejde: The Working-to-Afford-Child-Care Conundrum
  • Det er næppe en hemmelighed, at jeg godt kan lide bøger. Dog er der ikke mange bøger af kendte eller berømte mennesker på min bogreol, medmindre de er kendte fagpersoner. Men når jeg står i en boghandel, og især i udlandet, oversvømmes jeg af bøger, skrevet af berømtheder, som jeg ikke er helt sikker på, hvad skal sælge. Er det opskrifter? Livsstil? Indretningstips? Personlig historie om modgang? Denne her artikel dykker ned i denne her genre af bøger, skrevet af berømte kvinder: Why We Can’t Get Enough Celebrity Mom Cookbooks

Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *