Tankespind 18
TANKESPIND

Tankespind #18

Hjaltes scanning sidste uge gik over al forventning. Han skal først scannes igen om et år. Der er altid chancen for tilbagefald og genoperation, men det ser godt ud. Vigtigst af alt klarede Hjalte alt helt fantastisk. Der var ikke brug for beroligende, droppet blev lagt uden problemer og han slå og spiste kiks og så Gurli Gris under hele den 20 minutters scanning.

I søndags var jeg på bogforum og jeg er stadig høj på det. Der var så mange spændende bøger og mennesker samlet et sted. Jeg er ved at lave et indlæg med min tilgang til bogforum og årets rov.

  • Jeg købte Margareth Atwoods Gileads Døtre på bogforum. Der er en hel kursusbog at læse, en del blogindlæg og diverse andre projekter. Men jeg har altså i stedet slugt denne her bog over tre dage. Den er letlæselig og rigtig god. Den er skrevet som transkribtion af talesprog og det synes jeg var lidt ærgerligt. Jeg savnede lidt bedre sprog. Når det er sagt så gav den et godt indblik og afslutning på historien om Gilead. Nu bliver det spændende, hvor meget serien vil blive inspireret.
  • Den eneste skuffelse på bogforum var et interview med Don Rosa. Jeg er vokset op med Anders And blade og elsker hans fortællinger om onkel Joakim. Dog fandt jeg ham ikke synderlig sympatisk eller empatisk og mest af alt virkede han bitter over aldrig at have fået den anerkendelse i USA som han har fået i Europa.
  • Uanset hvor jeg ser hen, ser jeg nuttede børn. Altså medmindre jeg kigger på fysiske børn lige foran mig. De er nemlig fyldt med snot og har havregrød på blusen. Børn kan være mange ting, men at være nuttet er ikke et mål i min bog og heller ikke her Against Cuteness
  • Denne her artikel gav mig et perspektiv, jeg ikke havde overvejet. Hvilken betydning har det, når samfundet indrettes til mænd, fordi der ikke er data til at forklare forskellene på mænd og kvinders levede liv? Hankøn hvis intet andet anføres
  • Ofte skifter jeg mellem to stadier af panik over livet. På den ene side tanker jeg, at jeg er ung og nok skal nå alt. Der er masser af ting jeg kan gøre senere hen. På den anden side frygter jeg, at hvis jeg ikke gør alt nu, når jeg det aldrig. Derfor var det inspirerende at læse denne artikel What I Learned From Backpacking Europe Alone At 57
  • Denne her er simpelthen for sjov! Hjalte er ikke nået til alle stadierne endnu, men det skal nok komme og han får brug for Toddlers Feelings Helpline
  • At se den lille havfrue første gang var både en drøm der gik i opfyldelse og en voldsom oplevelse. Som rødhåret elskede jeg en rødhåret prinsesse, men jeg blev skræmt fra vid og sans af havheksen. Tegneserien fylder 30 år og jeg ser den i et noget andet lys i dag Mere porno end prinsesse?

Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *