tankespind 17
TANKESPIND

Tankespind #17

Sygdommen er endelig væk og i skrivende stund er der ingen 11 taller derhjemme. Det skal nok komme igen, men for nu nyder jeg lidt hverdag. I morgen rammer en anden type sygdom os. Den slags jeg glemmer i hverdagen og mindes om hver halve år. Det er tid til Hjaltes scanning og jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal forvente. Han udvikler sig så hurtigt at mange aftentimer er gået med at tale om, hvordan vi griber det an. For et par måneder siden købte jeg en legelægetaske, som vi har leget flittigt med. Men han forstår det jo ikke rigtig. I morgen står den på emla creme hjemme, drop, to scanninger, en afbrudt lur og et møde med lægen. Det eneste vi ved er, at han skal have beroligende middel. Han hader at blive holdt fast og jeg tror ikke på der kan blive lagt drop og laves scanninger uden. Jeg hader at han skal udsættes for det igen og håber resultaterne er gode.

  • Jeg har været til mit første forældremøde. Det var ikke noget dagplejen praktiserede, men det gør vuggestuen. Der er 25 børn i Hjaltes team og der kom fire forældre og seks fra personalet. Det var et fremmøde, der var en del lavere end jeg havde regnet med. Til gengæld endte jeg i forældrerådet og glæder mig til at se, hvad det indebærer.
  • Mine aftener går med at læse. Bloggen og instagram forsømmes lidt. PÅ mit arbejde tager en en certificering i projektledelse, der hedder Prince2. Læsningen til eksamen sker derhjemme og det er en både spændende og langtrukken bog.
  • Hvad drømmer børn om? Hvad ønsker de i livet? Hvad håber de på? Hvad man drømmer om at være og blive fortæller meget om livsvilkår og det her foto essay vise så fint børns drømme og håb for fremtiden i lande, hvor lykke, overlevelse og uddannelse ikke er selvfølger The dreams of children – a photo essay
  • Moderskabet fylder jo en betydelig del af bloggen.Jeg talte med en ældre bekendt med store børn om bloggen. Hun kunne ikke forstå alt det palaver, der var om moderskab i medierne, blogs og sociale medier. Det har jo altid været hårdt at få børn, men det går over, var hendes argument. Samtidig var hun forundret over, hvor overraskende det er for mødre i dag, eftersom det for hende var en selvfølge, da hun blev mor. Denne artikel fortæller lidt historik bag moderskabet, og hvordan det altid har været virkelig hårdt Early Motherhood Has Always Been Miserable
  • Den amerikanske rapper T.I. har proklameret,. at han tager sin datter til gynækologen årligt for at tjekke hendes jomfruhinde. Det er grænseoverskridende, traumatiserende og fuldstændig unødvendigt, da jomfruhinden er en myte. Det er der en fin artikel om her; ‘Virginity Testing’ Is a Dangerous Sham og man kan høre en podcast, der går dybere i spørgsmålet om jomfruhed hos Not Your Rib.
  • Eco-anxiety er et nyt udtryk, der vinder indpas. Bekymringer for klimaet og jorden giver en konstant bekymring og angst, der kan være svær at leve med i vores samfund. En løsning er at gå zero-waste eller reducere sit affald og forbrug betydeligt. En hurtigt tur på google vil give alverdens vejledninger og fine billeder, men hvad sker der når en helt almindelig, fuldtidsarbejdende person prøver? I Wanted To Go Waste Free In 2019. Here’s What Happened When I Tried.

Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *