Uge 29
TANKESPIND

Tankespind #1

Tiden flyver som altid. På den ene side føler jeg, at jeg når utrolig meget. På den anden side kan jeg få skyklapper på så jeg kun kan se alt det jeg ikke når. Alle de ting jeg gerne vil, men hvor der bare ikke er tid. En gammel stemme i hovedet siger at der altid er tid, det handler om prioriteringer. Det er heller ikke forkert, livet handler om prioriteringer, men der er også begrænsninger. Den lille stemme kan motivere til at opnå utrolige ting i livet, men den har bestemt også bidraget til to sygemeldinger med stress gennem årene.

De sidste par måneder har jeg lavet en liste hver uge over de ting, jeg har nået. En lille husker til mig selv om, hvad der er sket. Jeg er selvfølgelig stadig stor fan at tjeklister og to-do lister, men denne her har et andet formål. Den skal minde mig om de vigtige ting, der er sket eller jeg har gjort den forgangne uge og nogen gange vil der bare stå at jeg har hygget med Hjalte. Så hermed min uge 29.

  • Jeg har endelig købt shorts. Sådan nogen pæne shorts, der også virker til arbejdet. Det er ca. 10 år siden jeg har gået med shorts og selvom jeg lever i kjoler og nederdele føles shorts nærmest grænseoverskridende. Det skal jeg udforske og udfordre lidt.
  • I en gennemgang af mit tøj faldt jeg over den blå kjole på billedet. Den er mange år gammel, var hvid med flæser på ærmet og halsen og fra Noa Noa. Jeg har farvet den og klippet flæserne af og nu elsker jeg den. Før den blev farvet har jeg faktisk aldrig haft den på.
  • Hjaltes Emmaljunga klapvogn er solgt. Han har en Babyjogger, der kan stå foldet sammen i vores skab og vi har beholdt Emmaljungaen fordi den var god til lure, men nu sover han indendørs og så skulle den videre. Fantastisk at få den ekstra plads i stuen, men også vemodigt at den nu er solgt.
  • Mit SU lån er betalt ud. Det føles skønt og også lidt tomt. Nu er den sidste rest fra studiedagene væk. Tilgengæld er jeg nu så gældfri som jeg bliver resten af mit liv, da jeg kun skylder i realkreditlån på lejligheden
  • Grundet beslutningen om SU lånet har jeg igen gennemgået hele vores økonomi. Jeg gør det typisk to gange årligt, men det her krævede ændringer i budget og i vores faste overførsler mellem de forskellige konti. Det er en af mine opgaver og tager en krig, men er en god påmindelse om prioriteringer og fremtidsdrømme
  • Nicolai og jeg lagde os lige syge to dage med hoste, men heldigvis er Hjalte ikke blevet smittet og vi krydser fingre for vi nu alle er raske igen.
  • Wagamama i Tivoli har de mest fantastiske tjenere. Magen til overskud og god stemning skal man lede længe efter. Vi spiste der igen med Hjalte søndag og der er god mad og betjening, hvilket altid får mig til at vende tilbage og gør tur med et barn ekstra fantastiske.

Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *