BARSEL

Sidste arbejdsdag før barsel

I dag er det et år siden jeg gik på barsel og altså havde min sidste arbejdsdag. Det sætter utrolig mange tanker i gang og virker som en god anledning til at begynde at blogge igen.

Min sidste arbejdsdag før barsel var underligt. Jeg har, af gode grunde, aldrig prøvet noget lignende og jeg var ikke helt forberedt på det. Alle mine opgaver var overdraget og jeg havde ro i maven med det arbejdsmæssige. Socialt var det svært at sige “på gensyn” til kolleger. Jeg har rigtig gode kolleger, men vidste at kontakten under barslen ville være begrænset. Når man har sidste arbejdsdag fordi man stopper på et arbejde, ved man at det er det. Ved barsel vidste jeg, at jeg skulle tilbage, men bare lige være væk i 9 måneder.

Panik før lukketid

Jeg havde taget bilen, da jeg efterhånden havde svært ved at cykle, og da jeg kom hjem gik jeg i stå nede i bilen. Egentlig havde jeg et mindre angstanfald lige der på min sidste arbejdsdag. Lige pludselig blev jeg overvældet af alle de forandringer, der var sket og ville ske og jeg sad og skrev med Nicolai. Mens jeg skrev kiggede jeg udover legepladsen og op på vores lejlighed. At genlæse det her et år senere er rigtig godt for mig. Det minder mig om at vi stadig er sammen om det i denne her helt vilde rutschebane, som det sidste år har været med.

_____________________________________________________________________________
Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *