SYGDOM

Optur over barn syg

Det lyder nok lidt forkert. Jeg har jo ikke optur over at Hjalte er syg. Selvfølgelig synes jeg det er rigtig synd for ham, at han er syg. Men han er ikke rigtig syg. Det skal forstås som, at han ikke er åben indlæggelse syg. Han er snottet og hoster. Vi var endda en tur forbi hospitalet igår for at få lyttet på lungerne. Det tog kun 10 min og det er til dato det korteste ophold, vi har haft på et hospital. Det i sig selv er altså til at blive glad over og have optur over. Snotten og hosten betyder, at Hjalte sover dårligt om natten og derfor mere om dagen. Han er også mere pjevset og vil helst sidde på skødet. Derfor kan han ikke være i dagpleje. Som han klarede hele fem fulde dage i sidste uge. Appetitten er heller ikke på toppen, men heldigvis er det bageren, der er hjemme idag. Så mens Hjalte sover, bager jeg boller. De der lyse, der indeholder næsten lige så meget smør som havregryn. Hjalte er ganske tilfreds og jeg synes egentlig også det er lidt hyggeligt, hvilket kun hjælper på følelsen af optur. Det er en helt anden måde at være syg på end det vi er vant til. Selvom hovedet kører med de ting, jeg skal nå imorgen, og jeg håber Hjalte snart bliver rask, har jeg altså optur over idag. Jeg har samlet alle indlæggene med Hjaltes sygdomsforløb, så du lettere kan få et overblik. _____________________________________________________________________________ Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *