Om Nikoline

Jeg hedder Nikoline, er 32 år, gift med Nicolai, mor til Hjalte fra oktober 2017 og  bor i lejlighed i København. Til hverdag arbejder jeg som koordinator og har en uddannelse som cand. mag. i pædagogik og kultur-og sprogmødestudier fra Roskilde Universitet. 

Min barndom var præget af usikkerhed og omsorgssvigt, som jeg har brugt mit voksenliv på at bearbejde. Dagligt rammes jeg af taknemmelighed over de ting jeg har gjort i mit liv både ved egen og andres hjælp. Fællesskab, relationer og samspil mellem mennesker er helt fundamentalt for børn og voksnes udvikling, og det har altid været min helt store interesse. 

Da jeg blev mor, følge jeg mig afklaret og forberedt, men mødet med en baby, der var syg, gav helt nye udfordringer. Bloggen startede i 2018 som et sted, hvor jeg kunne dele mine tanker om sygdomsforløbet, der heldigvis altsammen endte godt. 

Det er også på bloggen, jeg deler minder og refleksion over min egen barndom. Det er ikke ud fra et ønske om at hænge nogen ud eller skade mine forældre. Vi kan ikke tale om følelsesmæssigt omsorgssvigt som noget hypotetisk, der sker for andre. Det sker for mange og 35% af den voksne befolkning vurderes at have haft en utryg tilknytning til en primær omsorgsperson. Omsorgssvigt er en svær størrelse at forklare, og jeg forsøger ved at dele mine minder fra en turbulent barndom. 

Gennem årene har bloggen udviklet sig til også at rumme mine tanker om at være mor, kvinde, ambitiøs, multipassioneret og arbejde for ligeværd og bevidsthed i vores samfund. 

Ved spørgsmål kan jeg kontaktes på blog@copenhagenfamily.dk


Copyright

Billeder fra Copenhagenfamily.dk eller tilhørende sociale medier må aldrig bruges uden skriftlig tilladelse.

Dette gælder både billeder på blog, instagram mv.