Sendt noget til et forlag
DET PERSONLIGE

Jeg har sendt noget til et forlag

Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte det her indlæg. Der er alt for meget at fortælle, alt for lidt plads i et blogindlæg, og alt for mange tanker i mit hoved. Hvis der er interesse, vil jeg rigtig gerne skrive flere indlæg om processen. Det vigtigste er dog, at jeg lige har trykket “send” på en mail til et forlag. I mailen var der vedhæftet en synopsis og to manuskripter på børnebøger, der forhåbentlig kan blive starten på en serie. Det er et af de projekter, jeg har nævnt utallige gange herinde. Jeg har følt mig som et virkelig tarveligt, click-bait agtigt menneske for ikke at fortælle mere om det.

Det har på ingen måde været forbudt for mig at fortælle om det her projekt. Jeg har bare bare ikke været klar. På den ene side er det gået utrolig stærkt, og på den anden side går der to års forberedelse forud. Den første bog skrev jeg i oktober, og den anden bog skrev jeg om aftenen og natten i min juleferie.

Ideer tager tid at udvikle

Ideen er dog ikke opstået fra den ene dag til den anden. Den er kommet, fordi jeg for snart to år siden startede en blog. Pludselig fik jeg skrevet igen, mine tanker førte mig til nye steder. Samtidig blev mit netværk udvidet gennem bloggen og instagram. Min interesse for det teoretiske, pædagogiske og psykologiske blev genfundet. Samtidig skete alt det jo, fordi jeg også var blevet mor. Jeg var ramlet ind opgaven med at navigere i både min egen barndom og mit moderskab. Vigtigst af alt oplevede jeg et helt nyt fællesskab. I en tid hvor sociale medier får på puklen, også af mig, har det og bloggen givet mig en anden fællesskabsfølelse, som jeg er utrolig taknemmelig for.

Så i efteråret begyndte en idé at tage form til en helt særlig serie af børnebøger. Det er nu, jeg igen bliver et lidt irriterende menneske. Jeg vil nemlig ikke dele for mange detaljer om ideen og konceptet, før jeg der er respons fra et forlag. Selvom jeg ønsker en verden fyldt med tillid og kærlighed, er jeg også skeptisk omkring at dele min idé, som jeg har brugt lang tid på at udvikle, med the whole wide web.

Fra skriveproces til forlag

Det jeg kan sige er tak til alle jer, der læser med. Hvis det ikke var for opbakningen og hep herinde, var der ingen idé til en børnebogsserie. Bøgerne handler om følelser, samspil, relationer og er delvist selvbiografisk. Det handler om udvikling, kærlighed og at verdenen er fyldt med skønne, overraskende og irriterende ting.

Jeg har talt om bøgerne et stykke tid med mine nære, og jeg har allerede fået mange spørgsmål. Jeg er dog i tvivl om, hvor meget dig der læser med, har lyst til at høre om det. Mens jeg ikke lige skriver så meget om indholdet endnu, vil jeg rigtig gerne når det er mere fast. Men jeg vil gerne skrive om processen op til, og hvordan jeg har grebet det an. Det har nemlig været en hel rejse i sig selv.

Lige nu er jeg bare helt vildt oppe og køre over, at jeg endelig har trykket “send” på knappen, og nu venter jeg på svar fra mit forhåbentlig kommende forlag.

Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *