SYGDOM

Folk opdaterer aldrig debatter

En stor del af min november og december gik med at søge på ting på google. Jeg kom dog hurtigt udover de sædvanlige søgninger om arp, amning og søvn og fokuserede på øjenkontakt, smil og pludren, som der var problemer med (her). Der kom to ting ud af hele den sindssyge proces.

For det første er der mange, der aldrig opdaterer debatter. Det er mildest talt irriterende og egentlig vanvittig frustrerende. Jeg fandt den ene efter den anden debat på alt fra min-mave til trendsales, hvor mødre var bekymrede for deres barns sociale kontakt fx øjenkontakt, pludren og smil. Der var dog aldrig nogen, der opdaterede, hvad det endte med. Igen og igen fandt jeg en debat, hvor andre skrev beroligende beskeder, hvilket ikke hjalp mig. Der kunne også være vage beskrivelser af, hvordan det var oplevet med et større barn, men forælderen kunne ikke rigtig huske detaljer. Jeg savnede virkelig opfølgninger i de debatter, hvor trådstarter selv skrev, hvad resultatet blev. Flere debatter var lukket for yderligere kommentarer, men i nogen af de åbne, spurgte jeg efter en opdatering. Jeg hørte aldrig noget.

Amerikanske debatter

For det andet lærte jeg at amerikanere opdaterer debatter. Jeg læste især på Babycenter. Det løste ikke mit problem, men jeg oplevede en meget højere grad af opdateringer og detaljer. Her stødte jeg for første gang på muligheden for at Hjalte var langsynet. Det viste sig faktisk senere at være tilfældet for en bekendts barn. De mange detaljer og opdateringer gjorde mig meget mere positiv end de danske debatter. I stedet for at strande i debatter, der lukkede uden en afklaring, kunne jeg på babycenter igen og igen læse om børn, der havde fået det bedre senere, havde dårligt syn eller andre ting, der forsinkede udviklingen lidt.

Egentlig var det nok ikke så smart at søge så meget på sygdomme som jeg gjorde, men det var virkelig svært at lade vær. I en lignende situation vil jeg dog søge på engelsk, da det var meget mere positivt og opløftende end de danske debatter for der der er folk simpelthen bedre til at opdaterer debatter.

Jeg har samlet alle indlæggene om Tryghedscirklen og Hjaltes sygdomsforløb, så du lettere kan finde dem.


______________________________________________________________________________
Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg. I

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *