SYGDOM

Hjaltes første nytårsaften

Det var nytårsaften 2017. Faktisk Hjaltes første nytårsaften. Den der festdag, der skulle holdes hos venner med god mad og godt selskab. Men vi holdt den på børneafdelingen på Hvidovre Hospital. Nicolai kom og vi hyggede hele dagen. Hjalte havde det meget bedre og vi glædede os alle til tirsdag, hvor vi skulle hjem. Nicolai havde købt kransekage og vi fejrede før-nytår med kransekage og sodavand om eftermiddagen.

Min mor og hendes mand kom også på besøg. Det var ikke planlagt og vi blev ret overrasket. De fik ser Hjalte kort før det var tid til hans lur. De havde lidt kransekage og snacks med og det var en virkelig fin tanke. Efter en kop kaffe tog de afsted igen.

Ingen fest

Der blev desværre ikke arrangeret noget for de indlagte børn og forældre til Hjaltes første nytårsaften. Da Hjalte tog en lur ved 18-tiden gik jeg ud og fandt min bakke med mad. Han havde været ked af det og urolig og derfor fik jeg spist sent i forhold til hvornår maden var kommet. Det var lunkent og udmærket, men ikke ligefrem spændende. Kl. 00 gik jeg ud og sagde godt nytår til et par af de andre forældre, men generelt skyndte folk sig ind på værelserne til deres syge, og måske sovende, børn. Jeg var lidt mere fri, da babyalarmen var med og jeg derfor kunne gå lidt rundt.

Nicolai var hjemme og fejrede nytår med Obelix. Det var første nytår i den nye lejlighed og vi ville ikke lade Obelix være alene. At finde pasning til sin hund nytårsaften med kort varsel er heller ikke ligetil. Derfor blev vi delt op.

Lidt over midnat ringede jeg til Nicolai. Vi sendte billeder til hinanden og talte sammen om vores vilde og fantastiske 2017 og hvad 2018 mon ville bringe. Mens vi talte lå Hjalte i mine arme og sov. Jeg skiftede mellem at kigge på ham og ud af vinduet på fyrværkeriet. Selvom det ikke var sådan som jeg drømte om at fejre nytår, var jeg taknemmelig og lettet. Alt tydede på Hjalte ville blive helt rask og få det bedre end før indlæggelsen.

Jeg har samlet alle indlæggene med Hjaltes sygdomsforløb, så du lettere kan få et overblik.

_____________________________________________________________________________
Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *