spaophold
DET PERSONLIGE

24 timers alenetid og spaophold

Jeg har været ude i weekenden! Det er faktisk kun anden gang, at jeg er væk fra Hjalte, hvis vi ikke tæller et par overnatninger hjemme, mens han har været indlagt med sin far med. Og det gør vi forresten ikke, fordi indlæggelser er force majeure, selvom de også efterhånden er en form for hverdag for os (her). I efteråret var jeg 24 timer i Hjørring med arbejdet. Det var meget underligt, men det var også nødvendigt. Desuden var jeg jo på arbejde så hjernen kørte fra jeg tog hjemmefra til jeg kom hjem igen. Det var da vildt hyggeligt at spise ude med kollegerne, men jeg var også på hele tiden. Men nu har jeg så haft 24 timers alenetid på et spaophold.

Bytte bytte købmand

Nicolai var alene hjemme i efterårsferien, da Hjalte og jeg tog til Jylland og Tyskland med bedstemor. Han arbejde nogen af dagene, men han havde altså fire dage, hvor han kunne gøre alt i sit eget tempo. Det jeg vil frem til er, at i 15 måneder har jeg hele tiden været på Hjaltes tempo og der har hele tiden været en bagkant. Det er slut med at blive grebet af en serie, bog, artikel eller tekst og bruge hele natten på det fordi Hjalte vågner kl. 7. Det er da væsentligt bedre end kl. 5, som visse andre børn ynder, men det giver stadig en bagkant.

Derfor ønskede jeg mig et spaophold i julegave. Den skulle selvfølgelig komme med 2-4 timers alenetid så jeg måske også kunne spise en god frokost alene. Det var min drøm. Nu er det bare sådan at jeg virkelig har skudt papegøjen med ham her Nicolai og han fandt derfor på noget andet. Han gav mig simpelthen et spaophold i julegave. Det er på Comwell i Korsør, hvor jeg har brugt 24 timer i Nikoline-tempo.

Et spaophold helt alene

Ved ankomst hoppede jeg i jacuzzien, og da der ikke var kommet så mange andre fik jeg den for mig selv i et godt stykke tid. Derudover har jeg både fået ansigtsbehandling og været i saunagus, hvilket var fantastisk. Jeg er den eneste, der er her alene eller jeg har ihverfald ikke set andre. Det er en del venindegrupper og par på spaophold og jeg tænker da også helt klart at jeg skal have både Nicolai og veninder med en anden gang. Dog ikke på samme gang, men I ved, hvad jeg mener.

Middagen var det eneste jeg var nervøs for ved det her spaophold. Når jeg har været alene ude med job og de gange jeg har rejst alene har jeg aldrig kunne få mig selv til at spise ude. Derfor har jeg altid fundet en sandwich eller sushi og taget med på værelset. Det kan være hyggeligt og det kan være lidt ærgerligt alene. Denne her gang var jeg dog besluttet på at det skulle overkommes. Derfor sad jeg i restauranten alene og spiste. Jeg havde en rigtig god bog med og menuen var en buffet inddelt i tre retter. Det fungerede vildt godt og jeg er altså stadig lidt høj over, hvor hyggeligt det var. Jeg blev helt opslugt af min bog og formåede endda at spise langsomt.

Hvornår kan jeg tage afsted igen?

Alt i alt har det været en kæmpe succes og jeg har altså fået gevaldigt blod på tanden for sådan en tur i fremtiden. Jeg læste på et tidspunkt i terapeut, jeg kan simpelthen ikke huske hvor, der anbefalede tre årlige ture for forældre; én for mor, én for far og én som par. Den tror jeg altså skal indføres hjemme ved os.

Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg savner Hjalte. Det er jo ikke fordi, jeg ikke vil være sammen med ham. Jeg havde virkelig bare brug for 24 timer, hvor jeg bare var mig og kunne tænke og gøre som jeg følte for. Inden for rimelighedens og kassekredittens grænser. Det her spaophold har været perfekt til det. Der har lige været juleferie og jeg var hjemme med Hjalte hele fredagen. Derfor føler jeg, at vi har set ret meget til hinanden for nylig. Det ville måske være lidt sværere, hvis det var sådan en helt almindelig måned, hvor jeg ser ham efter arbejde i hverdagen og så også skulle væk halvdelen af weekenden. Derfor har Nicolai valgt en ret god weekend.

Som sagt er jeg solgt og begynder nu at overveje nye ture både for mig og Nicolai og med veninderne. Men hvor skal vi tage hen når det er en overnatning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *