SYGDOM

2 måneder gammel baby med feber og gråd

Onsdag den 27. december var min første planlagte tur væk fra Hjalte. Jeg skulle til tandlæge, og han skulle hygge med Nicolai og Obelix. Efter tandlægen skulle jeg gå en tur i Torvehallerne og nyde min alenetid ovenpå en hård december.

Da jeg var færdig ved tandlægen lå der en besked fra min mor. Min bedstemor var nu døende. Det var ikke et chok, da hun tidligere havde ringet og fortalt det gik den vej. Da min bedstemor lå i isolation kunne vi ikke tage derop, da vi ikke ville risikere smitte. Vi havde været på besøg den 17. december og var glade for at der var taget gode billeder med Hjalte og hende og hun havde nået at møde ham. Det lagde en dæmper på min shoppelyst og i stedet tog jeg hjem.

Hjalte sov, da jeg kom hjem, men vågnede af et par omgange og blev trøstet. Nicolai og jeg talte om, at han måske havde lidt maveknep, fordi han havde fået modermælkserstatning. Hjalte vågnede og var frisk en times tid og blev så puttet til natten som sædvanlig. Dog græd han oftere og længere og blev ved med at vågne. Ved 20-tiden bemærkede Nicolai at han var varm. På det tidspunkt var Hjalte en baby med feber på 39.3 grader.

Min baby er syg

Jeg ringede til 1813 og da han kun var 2 måneder blev vi sendt til Hvidovre Hospitals børnemodtagelse. Efter uventede hospitalsindlæggelser under graviditeten og lige efter fødslen, tog jeg ingen chancer og pakkede lynhurtigt lidt tøj og toiletsager. Da Nicolai lagde Hjalte ned på sengen for selv at tage tøj på, græd han på en måde, vi aldrig havde hørt det før. Fuldstændig hjerteskærende gråd og klart en baby med feber.

Ved ankomst blev Hjalte tilset af en sygeplejerske og derefter ventede vi, mens han faldt i søvn i Nicolai. Nicolai og jeg talte sammen og jeg havde overskud nok til at synes deres opbevaring til legetøj var ret smart. Lægen tjekkede Hjalte, der var stille selvom han lå på ryggen. Han gav hende endda et af sine sjældne smil. Hjalte fik børnepanodil og vi blev tilbudt at blive og overnatte eller tage hjem og komme tilbage for prøver dagen efter. Vi valgte at Hjalte og jeg blev på hospitalet.

Jeg sov 30 min. den nat. Luften på Hvidovre Hospital er virkelig dårlig, så en stor del af natten gik med at gå rundt på gangene med Hjalte. Til tider kunne jeg sidde i sengen med hævet hovedgærde og ham liggende på min brystkasse mave mod mave. Men det var kun efter han havde fået panodil. Ellers var han stadig en baby med feber. Ingen vidste, hvad Hjalte fejlede, men han fik det værre. Derfor var jeg også glad for vi ikke var taget hjem.

Jeg har samlet alle indlæggene med Hjaltes sygdomsforløb, så du lettere kan få et overblik.

_____________________________________________________________________________
Følg gerne med på Instagram @Copenhagenfamily, hvor jeg deler mere fra min hverdag, og Facebook, hvor du kan følge med når der er nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *